به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان، علی اکبر مرتضایی، فرماندار کاشان، پیش از ظهر امروز در دهمین نشست شورای آموزش و پرورش این شهرستان، اظهار داشت: راه اندازی کتابخانه های سیار با استفاده از اتوبوس و مینی بوس توسط شهرداری و نهاد کتابخانه ها می تواند گامی برای تشویق مردم به کتابخوانی شود.
وی اضافه کرد: با وجود یکسال پایتختی کتاب و دوسالانه پایتختی نهج البلاغه انتظار می رود سرانه مطالعه در شهرستان کاشان افزایش یابد.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان کاشان ادامه داد: ایجاد فاصله طبقاتی با نام مدارس دولتی، نمونه دولتی و غیر انتفاعی صحیح نیست و باید کیفیت آموزش در تمامی مدارس یکسان باشد، مدارس نمونه دولتی به منظور کمک به مردم در امر آموزش در نظر گرفته شده است.
فرماندار ویژه کاشان تصریح کرد: نگاه بلند خیرین در حوزه های فرهنگی و آموزشی شهرستان کاشان ستودنی و قابل ستایش است، چراکه این اقدام خیرین بار و فشار دولت را در بحث زیر ساخت های آموزشی کاهش داده است.
مرتضایی، ورود خیرین در بحث تامین نیازهای آموزش مجازی دانش آموزان را یکی از ضرورت های آموزشی امروز دانست و خاطرنشان کرد: آموزش مجازی با تمام نقاط قوت و ضعف یک مسیر جدیدی را در بحث آموزش ایجاد کرده است که قابل استفاده برای شرایط مشابه می باشد.
رئیس شورای آموزش و پرورش کاشان در پایان اضافه کرد: بسیاری از مردم توانایی خرید و بهره مندی از وسایل آموزشی تلفن همراه و تبلت را ندارد که ضرورت دارد خیرین نگاه ویژه ای به این موضوع داشته باشند، هرچند برای سال تحصیلی ۹۹ تعداد قابل ملاحظه ای تبلت و تلفن همراه برای دانش آموزان خریداری و اهدا شده است.
انتهای پیام